Mesterhus KaritaMesterhus Karita - 3D-visningDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Karita fremstår som en klassisk perle. Det har et nydelig inngangsparti med valmtak, velproporsjonert balkong på symmetrisk hovedfasade og ellers et velbalansert uttrykk med klassisk vindusplassering. Det er lagt vekt på å få mest mulig åpne løsninger mellom gangareal og oppholdsareal, se for eksempel loftstuen!

Boligen har et tradisjonelt, tidløst og herskapelig utseende. Det er også her lagt stor vekt på å skape et harmonisk og enkelt fasadeuttrykk med god balanse. Balkong og takoverbygg gir huset enda mer stil. Boligen er tilrettelagt for livsløpstandard med mulighet for soverom i hovedetasje.

Mesterhus Karita i fire faserVåtrom er plassert mest mulig over hverandre i 1. og 2. etasje. Boligen fremstår som meget romslig, men har forholdsvis liten grunnflate. Det er lagt vekt på å få en åpen og ryddig romløsning med store soverom og mest mulig åpne løsninger mellom gangareal og oppholdsareal.

Den stilige doble hoveddøren åpnes og synet som møter oss overgår nesten det vi drømte om og forventet av en slik klassisk perle. Stående i inngangsdøren ser vi rett frem gjennom doble glassdører til stuen med dobbel balkongdør videre til uteplass med praktfulle søyler under balkongen. Vi ledes inn i en romslig hall med nydelig trapp opp til 2. etasje.

1. etasje inneholder også bod og bad/vask med praktisk speilskyvedør som kamuflerer vaskeavdelingen. Elegant og stilig løsning som gir en fantastisk romfølelse til badet.
Karita har en lys og luftig vinkelstue med skyvedør til romslig kjøkken.

2.etasje har en flott løsning med stor åpen loftstue som har utgang gjennom dobbeltdør til balkong. Praktisk og stilig. Etasjen inneholder 3 store soverom, bad med dusj og bod på 5m².  Loftstuen har god plass til kontor/datapult. Vindu på begge sider gir godt gjennomlys i loftstuen. Åpen løsning med elegant rekkverk ved trapp gjør loftstuen til et praktfullt rom.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 106 m²
Største lengde: 12.4 m
Største bredde: 7.7 m

Bruksareal 1.etg: 86 m² Bruksareal 2.etg: 86 m² Bruksareal totalt: 172 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 54 kWh
Totalt: 9300 kWhMesterhus KaritaMesterhus Karita

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund