Mesterhus KineMesterhus KineDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Kine er et tidløst og hjemmekoselig hus som har vunnet manges hjerter gjennom årenes løp. Klassisk inspirerte detaljer som halvvalm og takoppløft bidrar til å gi huset et lunt preg.

Det er stadig blitt forbedret ikke minst på grunnlag av gode råd og vink fra våre kunder. Balkongen i tilknytning til kvistrommet er et sjarmerende blikkfang i tillegg til de smårutete vinduene som pryder fasaden.

Mesterhus Kine finnes med livsløp eller allromløsning. Livsløpløsningen har både bad/vaske-rom, soverom, stue og stort kjøkken med plass til langbord i første etasje. Dette betyr at du kan bo der hele livet uten å være avhengig av å benytte annen etasje. En annen fordel som kanskje betyr mer for
deg i din situasjon, er at du har mulighet for bedre lån i Husbanken. Velger du Mesterhus Kine med allrom, får du god plass til frokostkrok og langbord for familie og venner. I allrommet kan du eksempelvis installere data og mulighet for peis eller grue.

Arealet i annen etasje er godt utnyttet med 3 soverom, loftstue og bad foruten klesbod. Alle soverommene har god skapplass, og det ene rommet har dessuten utgang til den herlige balkongen. Badet har mulighet for ekstra vask i tillegg til utstyr som badekar og dusj. Sjarmerende skråvegger gir ekstra lun hjemmehygge ovenpå.

Sett dine egne farger på dette Kine-huset (variant 1) med Sett dine egne farger på dette Kine-huset med  fargevelger.fargevelger.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 107 m²
Største lengde: 11.8 m
Største bredde: 8.8 m

Bruksareal 1.etg: 90 m² Bruksareal 2.etg: 60 m² Bruksareal totalt: 150 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 59 kWh
Totalt: 8800 kWhMesterhus KineMesterhus Kine

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund