Mesterhus  KirstenMesterhus  KirstenDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Kirsten er et klassisk og stilig hus med masse plass. Symmetrien og den utbygde midtseksjonen gir huset karakter. Etter å ha entret den generøse hallen, kommer du inn i husets hjerte; det store kjøkkenet.

Fra et overbygget inngangsparti kommer du inn i husets hovedplan og fra den romslige hallen leder en åpen trapp opp til 2. etasje. Etasjehøyden på hovedplanet er 2,70 m.

Hovedplanet har en universell utforming. Soverommet kan tillegges stuen hvis det er ønskelig. Fra hallen har man tilgang til et romslig, kombinert bad/vaskerom. Hjertet på hovedplanet er det store kjøkkenet som har mulighet for peis og et langbord som gir plass for familens daglige sysler og de litt større familesammenkomstene. Gjennom tofløyde dører kan man enten gå direkte ut i hagen eller inn i en lun peisestue. Vaskerommet ligger i tilknytning til kjøkkenet med egen utgang.

Midtpartiet i 2. etasje har mange muligheter, men er her vist med et bibliotek og et arbeidsrom/hjemmekontor. Rommet har en tofløyet dør som ender i en fransk balkong slik at man kan slippe naturen inn i rommet. I tillegg befinner det seg 3 romslige soverom, bod og et stort bad med egen adkomst fra foreldresoverommet.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 102 m²
Største lengde: 11.3 m
Største bredde: 10.7 m

Bruksareal 1.etg: 88 m² Bruksareal 2.etg: 88 m² Bruksareal totalt: 176 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 54 kWh
Totalt: 9500 kWhMesterhus MaudMesterhus  Kirsten

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund