Mesterhus  MålfridMesterhus  Målfrid

Denne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Har du lyst på et moderne hus? Og kanskje med livsløpsstandard? Da burde du ta en nærmere kikk på Mesterhus Målfrid. Det er et spennende og gjennomtenkt hus, tegnet spesielt for deg som liker det moderne, og som setter pris på lys og luft.

Mesterhus Målfrid er en mindre utgave av Møyfrid, og tegnet spesielt for deg som har lyst på et moderne hus.

Arkitekten har brukt mye tid på å utvikle gjennomtenkte romløsninger i en bolig som skal fungere like godt i alle livsfaser.

Inngangen finner du på hovedplanet, og her er også de mest sentrale rommene: En lys og trivelig stue med dobbeltdør ut til hagen, en åpen, luftig hall, og kjøkken hvor det er plass til et stort spisebord for hyggelige måltider. Fra hallen er det også dobbeltdør ut til hagen. Hovedsoverommet har eget bad.

Andre etasje inneholder to soverom, bad og loftsstue. Loftsstueområdet har et vindusparti med vinduer fra gulv til tak. Dette gir fantastisk utsikt og mye lys og luft. Du kan plassere sittegruppen i en intim og lun krok med små vinduer.

Husets kjeller er romslig. Her kan du innrede hobbyrom, gjesterom, TV-stue, lekerom eller trimrom. Boden har dør direkte ut, dermed har du kort vei å frakte ski, sykler, hagemøbler eller hva du måtte ha behov for.Tomteforhold: Skrå

Mål
Bebygd areal: 99 m²
Største lengde: 11.8 m
Største bredde: 10.6 m

Bruksareal u.etg: 54 m² Bruksareal 1.etg: 82 m² Bruksareal 2.etg: 58 m² Bruksareal totalt: 194 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 58 kWh
Totalt: 11200 kWh Mesterhus  MålfridMesterhus  MålfridMesterhus  Målfrid

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund