Mesterhus MarionMesterhus Marion Denne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Marion er et utradisjonelt hus med store muligheter. Arkitekten har lagt vekt på å skape et harmonisk og enkelt fasadeuttrykk med god balanse mellom rolige og mer spennende partier. En innvendig vegghøyde på 3,3 meter gir mulighet for ny og interessant innredning. Boligen er tilrettelagt for livsløpstandard.

Boligtype ”Marion” har et enkelt og økonomisk bæresystem både for bjelkelag og taksperrer. Husets bærevegger er lagt over hverandre.
Våtrom er plassert nær hverandre og mest mulig over hverandre i hoved og underetasje. Boligen har meget god bodplass. Det er lagt vekt på å få en åpen og ryddig romløsning med praktiske soverom, åpne løsninger mellom gangareal og oppholdsareal, men samtidig litt avskjermet til kjøkkenets arbeidssone.

”Marion” ønsker oss velkommen med et praktisk overbygg på søyler, enkelt og stort nok til å fungere over både hovedinngang og vaskeromsinngang. En stor, lys og luftig entre med vinduer plassert høyt opp på veggen møter oss i det vi åpner hoveddøra. Her er det åpen trapp til underetasje, dør til hovedetasjens bad og dør til husets store oppholdsavdeling på hele 62,3m².
Som nevnt har vaskerom/bod egen utgang og dør med adkomst direkte til kjøkken.

Den store og romslige oppholdsavdelingen er imponerende, ta dere gjerne en runde i rommet på egen hånd før vi fortsetter beskrivelsen. Vegghøyde på innervegg er hele 3,3m, det skulle virkelig gi mulighet for spennende design av skap og hyller. Her er flott utsikt fra spisebord gjennom bredt vindusfelt i hjørnet.

Direkte utgang til balkong ligger ved kjøkkenavdeling og skulle innby til daglig bruk. Stuedelen er lys og luftig med stor og variert vindusbruk. Om ønskelig kan det deles inn til soverom med livsløpstandard.

Underetasje er meget innholdsrik og godt utnyttet. 2 boder, 3 soverom, 9,1m², 7,2m² og 13,7m² (foreldre soverom med dør til stort bad). Vi kommer direkte ned i stue med utgang til hage.

Virkelig en bolig med store muligheter!Tomteforhold: Skrå

Mål
Bebygd areal: 124 m²
Største lengde: 13 m
Største bredde: 7.7 m

Bruksareal u.etg: 87 m² Bruksareal 1.etg: 90 m² Bruksareal totalt: 177 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 57 kWh
Totalt: 10100 kWhMesterhus Marion Mesterhus Marion

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund