Mesterhus  NannaMesterhus  NannaDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Nanna er tydelig inspirert av sveitserstilen. Med krysspostvinduer, utbygd midtseksjon og terrasser på gavlveggen. Om eksteriøret er spennende, kan vi love deg at planløsningen byr på et vell av muligheter.

Mesterhus Nanna er et 1 1/2 etasjes hus med kjeller. Den høyreiste fasaden med liggende panel utstråler verdighet sammen med den utbygde midtseksjonen og sadeltaket over arken. Dette inntrykket blir ytterligere forsterket av de sveitsisk-inspirerte krysspostvinduene med knekter og kraftig omramming.

De to spennende terrassene i begge etasjer på den ene gavlveggen er en stilstudie for seg. Dette gir en praktisk fordel. Huset gir deg to valgfrie sider for plassering av inngangspartiet etter tomtens adkomstmulighet.

Innvendig finner du blant annet et stort koselig kjøkken med mulighet for grue. Levende ild og sprakende bjerkeved gir en helt spesiell opplevelse i vår moderne tid. I vinkelstuen har du mulighet for å sette opp peisen du alltid har drømt om. I første etasje finnes ellers entré med gjestetoalett. Selve hjertet i annen etasje er kvistrommet som kan utnyttes som et arbeidsværelse eller loftsstue, dersom du ikke ønsker fire soverom.
Foreldrerommet har plass til barneseng. Ett av rommene vender ut mot den hyggelige terrassen. Badet har mulighet for ekstra vask. At huset er planløst med full kjeller, gir mange innredningsmuligheter som trimrom og badstue og egen kjellerstue for små og store.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 95 m²
Største lengde: 11.8 m
Største bredde: 8.2 m

Bruksareal u.etg: 73 m² Bruksareal 1.etg: 75 m² Bruksareal 2.etg: 62 m² Bruksareal totalt: 210 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 57 kWh
Totalt: 8100 kWh Mesterhus  NannaMesterhus  NannaMesterhus  Nanna

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund