Mesterhus NestunMesterhus Nestun - 3D-visningDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

God, gammel byggeskikk preger Mesterhus Nestun. Snekkergleden gir seg uttrykk i vakre vinduer og nostalgiske mønekors. Mesterhus Nestun har dessuten rikelig med plass, og her kan flere aktiviteter pågå samtidig uten å forstyrre hverandre.

Det hviler en fornem atmosfære over huset. Fra det flotte, overbygde inngangspartiet videre inn i hallen, er flotte linjer og befriende romfølelse dominerende. Huset er bygd for store familier med høyt aktivitetsnivå. Huset har muligheter for flere peiser.

Fra det overbygde inngangspartiet kommer dere inn i den store hallen med god garderobeplass og mulighet for en sittegruppe. Det store kjøkkenet har plass til langbord og mulighet for peis. Stuen er stor og lys. Videre finnes det bad, vaskerom, bod, WC og kontor eller soverom.
Mesterhus Nestun
Det første som møter dere i 2. etasje er en hyggelig loftsstue. Videre finner dere tre soverom, to av dem med utgang balkong, og ett også tilknyttet omkledningsrom. I tillegg finnes et bad og et lekerom som også kan benyttes som et ekstra soverom.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 166 m²
Største lengde: 18 m
Største bredde: 12.5 m

Bruksareal 1.etg: 138 m² Bruksareal 2.etg: 127 m² Bruksareal totalt: 265 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 51 kWh
Totalt: 13200 kWhMesterhus NestunMesterhus Nestun

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund