Mesterhus  NikolineMesterhus  NikolineDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Nikoline prydes av en høy, delvis utbygd midtseksjon med overbygget veranda på hver side. Det er beregnet oppført på skrå tomt, og i underetasjen har du mulighet til å innrede en bi-leilighet med egen inngang.

Hovedetasjens hjerte er det store allrommet som har plass til det meste av familiens liv og felles gjøremål. Enten det er lekselesning med en hjelpende hånd fra mor og far, pannekakelaging eller Ludomesterskap. Vinkelutformingen gir mulighet for en ekstra kosekrok. Fra allrommet kan du gå rett ut på verandaen som sikkert vil bli et hyggelig frokoststed. Stuen har gjennomlys via den doble verandadøren med glassvinduer og vinduet på motsatt vegg. Plassering av pipen gir en spennende peismulighet. Hallen har god plass til møbler og garderobe og gjestetoalett.

Ovenpå kan familien kose seg i den trivelige loftstuen med skråvegger. 3 gode soverom ligger vegg-i-vegg, hvorav det ene har eget kott som egner seg glimrende som garderobe. Det praktiske badet har mulighet for ekstra vask og egen toaletthylle i tilknytning til for eksempel bade- karet. Sokkelleiligheten med egen inngang kan brukes til ekstra finansiering av huslånet gjennom utleie. Den er også en fin praktikantleilighet. Beboerne får kjøkken og stor stue med peis- mulighet i tillegg til 2 soverom, bad og bod.

Beregnet areal av bileiligheten er 76,7 m2.Tomteforhold: Skrå

Mål
Bebygd areal: 113 m²
Største lengde: 15.5 m
Største bredde: 8.2 m

Bruksareal u.etg: 74 m² Bruksareal 1.etg: 82 m² Bruksareal 2.etg: 68 m² Bruksareal totalt: 224 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 51 kWh
Totalt: 11400 kWhMesterhus NikolineMesterhus NikolineMesterhus Nikoline

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund