Mesterhus NinaMesterhus NinaDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Nina er tegnet spesielt for skrånende terreng i husets lengderetning. Tilbyggene på gavl veggene gir huset et gedigent preg, uten at det virker prangende. De store vinduene slipper til lys og luft i hele huset.

Huset kan speilvendes, slik at stuen og kjøkkenet er på husets sol-/utsiktsside uansett retningen på tomten. Dette gjør disse rommene ekstra trivelige.

Kjøkkenet er generøst i størrelse. Samtidig som kokken slår seg løs, er kjøkkenet stort nok til å være et naturlig samlingspunkt - enten ungene skal gjøre lekser eller hvis nattmat skal serveres gjestene. Over spiseplassen på kjøkkenet kan man velge å ha åpen løsning opp mot skråtaket, noe som gir et lyst og luftig rom.

Legg merke til at vaskerommet har inngang både fra kjøkkenet og utearealet.

I første etasje er det to romslige stuer i tillegg til ett soverom, mens du i andre etasje finner to soverom og en loftsstue.

Bi-leiligheten ligger i underetasjen og har store vinduer som slipper inn mye lys. Inngangen er usjenert plassert i forhold til husets øvrige.

Totalt har huset et bruksareal på over 200 m2. På illustrasjonen har vi vist huset med villmarkspanel. Dette, sammen med tilbyggene på gavlveggene, gir huset et gedigent og karakteristisk preg.Tomteforhold: Skrå

Mål
Bebygd areal: 149 m²
Største lengde: 17.3 m
Største bredde: 11.2 m

Bruksareal u.etg: 99 m² Bruksareal 1.etg: 120 m² Bruksareal 2.etg: 53 m² Bruksareal totalt: 272 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 56 kWh
Totalt: 15200 kWhMesterhus NinaMesterhus NinaMesterhus Nina

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund