Mesterhus NoraMesterhus NoraDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Et sjarmerende vinkelhus med overbygd terrasse og saltak i 2 høyder og liggende panel. Mesterhus Nora har alt på ett plan og er delt i to fløyer: En privat del med bad og soverom, og en oppholdsdel med stue og kjøkken.

Utvendig er huset påplusset en rekke fine detaljer som bringer tankene bakover i tiden, blant annet sadeltak og liggende panel, mønekors og kraftig omramming av vinduene hvor tilmed en detalj som knekter ikke er glemt. Den sveitsisk-inspirerte stilen går igjen i den spesielle utformingen av det store stuevinduet og rekkverket på terrassen.

Du vil også sette pris på husets planløsning. Bod og vaskerom i tilknytning til hverandre, og kjøkken med inngang til vaskerommet. Videre det store baderommet med mulighet for ekstra vask i tillegg til sanitærutstyr som for eksempel badekar og dusj. Foreldresoverommet med plass til barneseng har dessuten utgang til overbygd terrasse som et ekstra pluss. For ikke å glemme gjestetoalettet i den rommelige entréen.

Fra den hyggelige vinkelstuen kan du selvfølgelig gå rett ut på terrassen. Husets utvendige nostalgiske stil innbyr til oppfølging innvendig. Mot et pristillegg kan du for eksempel få bondemalt kjøkken eller kjøkkeninnredning i lutet furu, furudører i heltre og furupanel i tak. Gjerne løkkevevete tepper i tillegg - enten heldekkende eller i kombinasjon med lutet furugulv. Hvor langt du skal gjennomføre den nostalgiske stilen, er selvfølgelig opp til deg. Hovedsaken er at du skaper et hjem som du vil trives i.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 154 m²
Største lengde: 14.8 m
Største bredde: 11.2 m

Bruksareal 1.etg: 127 m² Bruksareal totalt: 127 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 66 kWh
Totalt: 8300 kWh Mesterhus NoraMesterhus Nora

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund