Mesterhus NorhildMesterhus NorhildDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Umiddelbart ligner Mesterhus Norhild slett ingen tomannsbolig, men mer en herskapsvilla. Nostalgiske detaljer understreker dette inntrykket. Likevel er økonomien kanskje den viktigste grunnen til at huset er så populært. Du kan kjøpe det sammen med venner, eller kjøpe det alene og satse på gode leieinntekter.

Krysspostvindu med knekter og markerte hjørnebord, mønekors og liggende panel. Et spesielt koselig særtrekk ved huset er den utbygde midtseksjonen med de fine vindusdetaljene og mønekorset som står ut som et smykke. Dette er et hus som alle tilhengere av nostalgisk stil vil like umiddelbart, og det skal godt gjøres å oppdage at huset i virkeligheten er en tomannsbolig.

Husets planløsning er tegnet for å gi deg gode muligheter til å skape et hjem hvor du kan få virkeliggjort dine innredningsidéer. I vinkelstuen får du mer enn nok av plass til å boltre deg på. Hva med et langbord i massiv furu ved kjøkkenet hvis du innvendig vil følge opp husets nostaliske stil? Løkkevevete tepper i kombinasjon med lutet furugulv er koselig. Et skatoll med overskap mot en av stueveggene hadde gjort seg. Du kan også gjøre litt ekstra ut av den rommelige hallen med god garderobeplass - for eksempel plassere bord og sofa der og gjerne telefon.

Hvis du på planleggingsstadiet har behov for en allromsløsning, lar dette seg ordne ved å flytte kjøkkenveggen bort til pipen. Og hvorfor ikke sette opp en grue (mot et pristillegg) nå som du har muligheten? Det er jo kjempekoselig å spise en sen frokost til knitringen av brennende bjerkekubber og kjenne varmen spre seg ut i rommet sammen med den gode peislukten.

I annen etasje finner du tre gode soverom og et romslig bad med mulighet for ekstra vask.

Avhengig av din livssituasjon kan du bruke huset som generasjonsbolig med familiebolig på den ene halvparten og for eksempel livløps-bolig for farmor og farfar på den andre. Eller kanskje du har en datter eller sønn som er mer enn glad for å få en flott leilighet?

De økomiske sidene ved Mesterhus Norhild er vel så interessante som de praktiske. Det er gode penger å spare hvis du og en venn kjøper hver deres del av huset. Grunnarbeidet kan dere jo ta på dugnad. Eller kanskje du foretrekker å kjøpe hele huset alene og leie ut andre halvdel?Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 80 m²
Største lengde: 8.4 m
Største bredde: 9.9 m

Bruksareal 1.etg: 69 m² Bruksareal 2.etg: 52 m² Bruksareal totalt: 121 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 49 kWh
Totalt: 6200 kWhMesterhus NorhildMesterhus Norhild

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund