Mesterhus NorunnMesterhus NorunnDenne hustypen er tilpasset ny teknisk forskrift gjeldende fra 01.08.2009

Mesterhus Norunn inneholder alt du kan ønske deg. Et hovedbygg med mange rom, en egen stuefløy, dobbel garasje, balkong og flere muligheter for skjermede uteplasser. Dette er et herskapshus med historisk forankring!

Fasaden har kombinasjon av stående og liggende panel, og denne spennende kontrasten forsterkes av sprossevinduer med knekter og vinduer med ruteform. Huset kan også leveres med torv- eller tretak, mot et pristillegg.

Det store innvendige arealet inneholder både kjøkken, bibliotek og stue. Fra kjøkkenet kan du se inn i stuen, en løsning som innbyr til aktivitet og kontakt. Det åpne biblioteket er som skapt for store mottakelser, og herfra kan gjestene bevege seg inn i stuen, som også har mulighet for peis.

Stuen må ikke ligge på samme plan som biblioteket, men kan tilpasses terrenget. Hovedplanet består ellers av soverom, bad og et rom som kan benyttes som kjølerom. Dere kan gå inn i garasjen via vindfanget og vaskerommet.

2. etasje har stue med mulighet for peis og utgang til balkong, tre soverom samt bad. Her er det også avsatt rom til tekniske installasjoner, som for eksempel sikringsboks, sentralstøvsuger, varmepumpe og alarmsystem.Tomteforhold: Flat

Mål
Bebygd areal: 178 m²
Største lengde: 21.5 m
Største bredde: 12 m

Bruksareal 1.etg: 153 m² Bruksareal 2.etg: 66 m² Bruksareal totalt: 219 m²

Årlig oppvarmingsbehov Per kvadratmeter: 66 kWh
Totalt: 11700 kWhMesterhus NorunnMesterhus Norunn

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund