Mesterhus er en av norges ledende foretak innenfor husbygging og byggvarehandel. Mesterhus er en del av Mestergruppen AS, som har sitt utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Mesterhus er organisert som en landsomfattende kjede, som består av frittstående byggmesterfirma. Mesterhus har som mål å levere kvalitetshus i hele landet, bygget av din lokale byggmester. En som bor i ditt nærmiljø, og som forsatt skal bo der etter at huset er bygd.

Hva krever Mesterhus av sine byggmestere.

Mesterhus krever at medlemmer av Mesterhus har mesterbrev, samt lokal eller sentral godkjenning for ansvarsrett i henhold til Plan- og bygningsloven. I tillegg er det krav om at byggmesteren har et system for kvalitetssikring av arbeidsprosessen. Grunntanken er å levere kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen.
Velger du Mesterhus er du dermed sikret kvalitet hele veien.

Fordeler med Mesterhus

Mesterhus har kataloger, hefter, og elektronisk tegningsbank med over 200 utviklede hus, med fullt teknisk underlags-materiell. Her finner du små og store hus for alle tomte- og finansieringsforhold, hus i forskjellige stilarter. Mesterhus gir deg valgmuligheter og ekspertise som en stor aktør i bransjen, samtidig som vi som entreprenør, har en lokal forankring, og tilbyr service og oppfølging som en liten frittstående bedrift. Samtidig vil vi ha stordriftsfordeler med tanke på innkjøpsbetingelser og kunnskap.

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund