MESTERHUS FOLLO  AKRO  AS

 Leverandør av Mesterhus i Follo
AKRO AS er en entreprenør som holder til i Ytre Enebakk i Follo. Vi er et ungt og tradisjonsrikt byggmesterfima som er leverandør av Mesterhus i Follo-regionen. Mesterhus har en stort utvalg av kvalitetshus. Som medlem av Mesterhus-kjeden vil AKRO AS sikre en trygg, smidig og kvalitetsmessig prosess, fra første kundekontakt til nøkkelferdig hus. Mesterhus Follo AKRO AS tilbyr kvalitet i alle ledd, og faglige dyktige håndverkere.

MESTERHUS FOLLO AKRO AS har som mål om at alle som bygger skal føle seg trygge i hele prosessen, fra valg av bolig, til tilpassing av spesielle ønsker og videre till selve byggingen av huset. Huset som starter som en drøm og ender med virkelige nøkler i hånden. Derfor har vi i AKRO AS blitt medlem av Mesterhus og tatt til oss ordtaket til Mesterhus – det blir som avtalt.

AKRO AS startet som en byggvarebedrift, som var spesialisert innen bygg- og fasadeisolering. Siden 1998 har vi solgt fasadesystemer, men har etterhvert utviklet oss til å bli en totalleverandør av byggtjenester. I 2006 ble vi medlem av Mesterhus-kjeden, og har nå ansatte som er ingeniører og håndverkere. Enkelte håndverktjenester setter vi videre til en av våre samarbeidspartnere. Vi utfører også andre prosjekter innen bygging av hus, restaurering, tilbygg og påbygg.

Velkommen til en totalentreprenør med kvalitet i alle ledd.

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund