Vi foretar rehabilitering og opppussing av gamle hus, fasade, rom, bad og kjøkken. Vi har kompetanse innen de fleste tjenester innen oppussing, rehabilitering og andre byggetjenester. Dette gjelder såvel utvendig som innvendig rehabilitering. AKRO AS utfører reparasjon og rehabilitering, på gamle hus, skadede bygg, eller arbeide med fasade, tak og isolering. Dette gjelder total rehabilitering eller delvis rehabilitering.

Oppussing av hus og bolig

Rehabilitering av hus og bolig både innvendig og utvendig. AKRO AS er i utgangspunkt et tømrerfirma, men har etterhvert utviklet seg til å bli en totalentreprenør innen bygg og rehabilitering. Vi har derfor medarbeidere og samarbeidspartnere som utfører alle arbeidsoppgaver tilknyttet rehabilitering av hus og bolig.

Rehabiliteing utvendig – gammelt hus, skadet hus, modernisering
Rehabilitering innvendig – oppussing av alle rom, modernisering, rehabilitering etter skade og slitasje.

Oppussing og rehabilitering av kjøkken

Rehabilitering av kjøkken er en omfattende, men morsom prosess, ikke minst fordi resultate blir så tydlig og synlig for brukerne. AKRO AS foretar en rehabilitering av ditt kjøkken som gjør det til et moderne, stilful og praktisk samlingspunkt i boligen. Rehabilitering av kjøkken gjør det til et rom for sosial hygge og gastronomisk inspirasjon.

AKRO AS hjelper deg med alle prosessene innen rehabilitering av kjøkken. Vi er behjelpelig med alt fra planlegging, oppussing og montering. Vi har medarbeidere som tar seg av elektrisk arbeid og rørarbeid på kjøkkenet.
Kontakt oss for informasjon om rehabilitering av kjøkken.

Oppussing og rehabilitering av bad og våtrom

Oppussing og rehabilitering bad og våtrom er et av AKRO AS sine arbeidsområder. Vi har foretatt rehabilitering av mange våtrom, og har derfor opparbeidet oss et bredt erfaringsgrunnlag. Vi foretar pigging, legging av membran, støp av gulv, rørarbeid og flislegging. Videre har vi kompetanse på å innstallere vvs, varmtvannsberederer, dusj og bad. Vi gir deg et lekker bad, og kommer gjerne med tips og ideer i forkant.

Vi følger anbefalinger gitt av NBI og Byggebransjens Våtromsnorm, noe som gir deg et sikker bad, der forskrifter for bad og våtrom blir fulgt. Dette gir deg trygghet om å få et moderne bad som holder i mange år

Hvis du vurderer rehabilitering eller oppussing av bad eller våtrom, ta kontakt for informasjon eller pris. Vi kommer gjerne på en befaring.

AKRO AS har tilholdssted i Ytre Enebakk og opererer i Follo og omegn.

Medlem av Mesterhus

Kontakt oss:

AKRO  AS
Tiurveien 33
1914 Ytre Enebakk
+47 4000 7011
post@akro.no
+47 64 92 49 55
Byggmester i Follo med sentral godkjenning
Entreprenør i Follo - medlem av Norges byggmesterforbund